Секојдневни мисли

1

2

3

4

5

6

7

8

Лукас Левитан е бразилски цртач кој живее и работи во Лондон, Велика Британија. Тој веќе еднаш беше претставен на Репер со свој стрип, а овој пат пренесуваме една интересна приказна за еден човек заробен на своето работно место и за неговите летни мечти.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.