Аџии

1 2 3 4 5 6 7

За авторот:, автор на бројни стрип наслови. Свои дела објавувал во разни списанија за стрипови. Првата книга, насловена Birchfield Close, ја објавил во 2010 година и со неа веднаш го привлекува вниманието на критичарите и љубителите на стрип уметноста. Потоа објавува уште една книга со стрипови, насловена Pebble Island. Живее и работи во Бристол.

Leave a Reply

Your email address will not be published.