Безбедност

1 2 3 4 5 6 7 8

Лукас Левитан е бразилски цртач кој живее и работи во Лондон, Велика Британија. Со цртање се занимава речиси целиот живот, иако не објавувал сè до неодамна, кога поминувал покрај некоја зграда од која паднала тула што го промашила за неколку милиметри. Таа случка го натерала да се замисли над својот живот, по што решил да им се посвети на нештата што најмногу ги сака. И така, постепено почнал да објавува од своите цртежи и стрипови, нудејќи им на читателите поглед во неговиот навистина смешен и возбудлив свет.

 

Извор: lucaslevitan.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.