Депресија

1

 

Силви Ројтер (1982) е родена во Стралсунд, Германија. Завршила факултет за графички дизајн, а се занимава и со илустрирање и цртање стрипови. Нејзиниот стрип насловен „Депресија“ постигна голем успех во светот и е објавен во многу списанија, како и на многу интернет страници и портали.

Leave a Reply

Your email address will not be published.