Ревијата низ фотографии

Во овој број, кој во голема мера, тематски е посветен на Ревијата на мали книжевности која се одржува во Загреб и оваа година беше посветена на современата македонска книжевност, ви претставуваме албум со фотографии од двете книжевни вечери. Овие фотографии доволно говорат за позитивната атмосфера во која беа поретставени новите македонски авторски гласови.

z2

z1

z3

Leave a Reply

Your email address will not be published.