Галерија

Портрети

By

Портретот е повеќе од визуелизација на ликот. Портретот е интимна врска помеѓу фотографот и субјектот….

Струшки мубаети

By

Ако си зрно песок во пустината и ако колективната свест почне да се изживува со твојата душа, не ти останува ништо друго освен да побараш други зрна и добро лепило за да им го отвориш патот на сите потиснати „големи“ муабети…

Istanblues

By

Истанбул е град на кој со голема радост му се враќам. Го сакам поради тоа што ги обединува двете стихии што ми се најблиски – водата и воздухот.