РОДИ МЕ МАЈКО СРЕЌЕН И ФРЛИ МЕ НА БУНИШТЕ

By

Кон филмот Црниот Перикле (Pericle il nero) во режија на Стефано Мордини (Stefano Mordini)
и во копродукција на „Буена онда“ (Buena Onda),„Раи чинема“ (Rai Cinema),
„Ле филм ду флев“ (Les films du fleuve),„Ле продукцион ду трезор“ (Les productions du tresor), Белградски филмси фестивал, март 2017 год.