Скинбој живее во градот

strip1 strip2

Џеј Ар Вилијамс е независен автор кој творел и објавувал во американската подземна стрип сцена. Неговите стрипови излегувале за бројни американски списанија кои ја третирале стрип уметноста. Тој се занимава и со анимација, дизајн, пишување сценарија за стрипови, за реклами и за телевизиски емисии, цртање карикатури, илустрирање книги и слично. Тој важи за загадочен автор за кого се знаат малку податоци.

Leave a Reply

Your email address will not be published.