Тетоважа

Луси Белвуд (1989) е илустратор и цртач на стрипови што живее во САД. Честа тема во нејзините дела се морето и морепловството, најмногу поради тоа што неколку месеци од својот живот ги поминала на брод, патувајќи низ разни делови на Северна Америка. Овде би сакале да ја претставиме со еден нејзин навистина меланхоличен стрип со кој го привлече вниманието на читателите низ светот.

123456789

Leave a Reply

Your email address will not be published.