Оригами работилница

Ви пренесуваме дел од работилницата за оригами на Вера Велевска, дваесетгодишна студентка на Економскиот факултет, која со изработка на оригами се занимава три години. Во нејзината колекција со оригами доминираат различни геометриски облици во повеќе бои, но во последно време сè почесто изработува тридимензионални изданија на ликовите од цртаните филмови. Освен со оригами, се занимава и со илустрација и со моден дизајн.

[nggallery id=32]

Leave a Reply

Your email address will not be published.