Чекори во соништата

љ1

Ана Андроска е сликар и графички дизајнер од Скопје, Република Македонија. Дипломира на Факултетот за ликовни уметности во Скопје 2006. Досега има реализирано 2 самостојни изложби: “Лајка” 2007 во отворeноto графичко студио при Mузеј на град Скопје и “Сонувајќи со звездите” 2012 во Национална галерија на Македонија – Чифте амам.

љ2

љ3

љ4

љ5

љ6

љ7

Повеќе нејзини дела може да видите ОВДЕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.