Тежината на зборовите

1

2

3

4

Илеана Сурдичан е млада романска уметница која твори на полето на детските илустрации, стрипот, дизајнирањето ликови и керамиката. Авторка е на бројни илустрации, стрипови, цртежи, предмети од керамика и слично. Живее и работи во Клуж-Напока, Романија.

Leave a Reply

Your email address will not be published.