Ужасот како дел од нашето секојдневие

Аврамоски Игор е роден 1993 година во Кичево. Во периодот 2009-2012 се занимаваше со музика, и беше фронтмен на кичевскиот бенд Arrested Army, а во меѓувреме се роди љубовта кон ликовната уметност, па откако бендот се растури Игор сериозно почна да се занимава со ликовната уметност. Во 2012 почна да студира во ликовната академија св. Кирил и Методиј – Скопје, на отсекот Ликовна педагогија.

Leave a Reply

Your email address will not be published.