Возење

1

2

3

4

6

7

8

9

10

Родолф Гвеноден е илустратор и аниматор од САД. Работел на познати холивудски анимирани филмови. Објавувал свои цртежи и илустрации во разни списанија кои го третираат современиот уметнички израз. Автор е и на неколку стрипови.

Leave a Reply

Your email address will not be published.