Ноќ во градот

Ноќ-во-градот---Александар-Поповски

Александар Поповски (Битола, 1969), дипломирал на ФЛУ – Скопје, отсек графика со графички дизајн. Тој е еден од основачите на стрип магазинот „Клик“. Објавувал стрипови во „Клик“ и „Макстрип“. Живее и работи во Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published.